מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

31/07/2013 | 03:05 | מאת: 3 הפלות ללא ילדים

שלום עברתי הפלה שלישית לפני שבועיים ואמרו לי בגלל המיומה שהיא בקיר האחורי ברחם שדוחקת את שק ההריון .. עכשיו לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות ... בזמן ההריון גדל ל 9סמ ועכשיו קטן קצת בבקשה תעזור לי אני די מיואשת... כי לפני שנתיים אמרו לי שאין מה לעשות ועכשיו אומרים לי שיש גלולות ומזרק ו fus .. עכשיו אחרי 3 הפלות

שלום רב, צר לי לשמוע על שלום הפלות שעברת. נראה לי שאת זקוקה לטיפול ניתוחי, אך בהחלט אפשר לשקול טיפול באולטרסאונד ממוקד - FUS . על מנת להחליט לגבי המשך טיפול נא לפנות לבדיקה אצלי במרפאת מיומות ברמב"מ - טל. 04-8542292 בברכה, ד"ר מיכאל פרידמן

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם