שרירן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/03/2013 | 11:34 | מאת: רינת

שלום רב. יש לי שרירן גדול בערך 8 סמ.. וזה מפריע לי להכנס להריון שוב. יש לי תודה לאל 2 ילדים אבל רוצים עוד.. מה לעשות? לנתח? משהו אחר? תודה רבה

ערב טוב, שרירן בגודל 8 ס"ס זה לא שרירן קטן. האם את בטוחה שהשריקן מהווה בעיה לאי כניסה להריון? האם יש כאבים, דימומים וסתיים, או/ו לחץ על כיס השתן? בד"כ הדרך הטובה ביותר לטיפול - ניתוח לכריתת שרירן עם בטן פתוחה ( חתך של 5-6 ס"מ). במידה והכל עבר בשלום אפשר להרות 3 חודשים לאחר הניתוח. בת כמה את? חד שמח.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם