מיומה ומירנה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

25/02/2013 | 14:00 | מאת: דורית

ד"ר פרידמן שלום רב, לפני 7 חודשים נמצאה ברחמי מיומה בגודל 2 סנטימטר.רופאי המליץ לטפל בה באמצעות מירנה ההסבר היה שהדימומים החזקים שיש לי בעת מחזור גורמים לגדילת המיומה והמירנה שאמורה להפסיק את המחזור תמנע את גדילתה.דבר נוסף, אילו טיפולים אפשריים ניתנים להוצאת המיומה או להעלמותה? אודה על תשובתך

שלום רב, מצטער על העיכוב בתשובה . מיומימה בגודל של 2 ס"מ זו מומה קטנה מאד. במידה ואת סובלת מדימומים קשים כדאי להחדיר התקן תוך רחמי MIRENA . אבל מירנה לא מעכבת גדילת המיומה . אגב המיומה לא חייבת לגדול. את זקוקה למעקב בלבד. בברכה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם