fus

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

13/11/2012 | 10:27 | מאת: מאיה

ד"ר פרידמן שלום, אני בת 38 וכבר כמה שנים שיש לי מיומה ,לאחרונה היא גדלה והיום גודלה כ 9 ס"מ. אני סובלת מדימומים כבדים למרות שאני מקבלת גלולות פרוגסטרון. שאלתי היא האם אני מתאימה לטיפול בFUS ? עשיתי בדיקת פיפל אך עדיין אין תוצאה תודה

מאיה ערב טוב, על פניו את יכולה להתאים לטיפול ב- FUS . אני חייב לראות אותך, לבדוק אותך ובעזרת בדיקת MRI להחליט האם את יכולה לעבור טיפול באולטרסאונד ממוקד. מס' הטלפון במרפאת מיומות ברמב"מ - 04-8542292, תזמיני תור ונפגש.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם