עדי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

13/11/2012 | 08:45 | מאת: עדי

שלום אני בת 25 אחרי הריון אחד בניתוח קיסרי אלקטיבי בגיל 21 ולאחר ניתוח לפני כחצי שנה לכריתת 8מיומות בגדלים שונים שהגדולות בינהן 7סמ בערך לפני כשבועיים עשיתי אולטרסאונד שבו נצפתה מיומה אחת בגודל 2סמ בערך ועוד הרבה מיומות קטנות כך נאמר לי הן לא ניספרו כאמור אני חצי שנה לאחר ניתוח בפתיחת בטן ואני רוצה להביא עוד ילד אחד מה אלה ממליץ לעשות במצבי

נראה לי שאת חייבת להזדרז עם הריונות הבאים. ישנם מקרים שצמיחת מיומות די מהירה. אי אפשרל להסביר מדוע, אך זאת העובדה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם