הוצאת שרירן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

06/10/2012 | 17:04 | מאת: נורית

שלום לך אני בת 46 לקראת נסיון כניסה להריון בIVF . יש לי שני שרירנים אחד בקיר קדמי ימני בגדול 66/73 ממ והשני בקרי פונדלי בגודל 61/59 ממ לערך גודל רחם 131*61*111 הייתי מעוניינת לדעת באם ההליך הנ"ל מתאים גם לי במקום ניתוח מסובך הכולל פתיחת בטן שאותו אמורה אני לעבור. לתשובתך המהירה אודה

שלום רב, נראה לי שבגילך ולפני הטיפול ב- IVF זאת איננה שאלה הנכונה. חשוב לדעת האם רופא המטפל שלך ( טיפולי פוריות) ממליץ לפני ה-IVF לכרות את השרירנים. במידה וכן אזי נראה לי שאת יותר מתאימה לניתוח. אשמח לפגוש אותך במרפאת השרירני ברמב"מ ולהבהיר את הנושא בצורה מדויקת יותר.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם