תגובתי למענה שלך

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

17/09/2012 | 21:53 | מאת: מאי

היי דר' פרידמן, נכון, גם אני שאלתי את הטכנאית בביה"ח "בלינסון" איך ייתכן שלפני כחצי שנה, המימדים היו שונים לגמרי, והיא ענתה לי "אין לי מושג, כי זה מה שאני רואה אצלך..." הרופא במסגרת מעקב השרירנים בביה"ח הזה, טען כי אלמלא הנתונים הנוספים, גם הוא היה חושב שהמדובר בחוסר דיוק... צילום האולטרא סאוהד לפתע היה חד וברור והטכנאית רשמה "מרקם תקין" ולא מרקם "שרירני" כפי שרשמה עד היום אצלי. גם בהתייעצות בחודש יוני עם הרופאה ב-"מרכז לטכנולוגיות מתקדמות בשיב"א, נאמר לי שאלו המימדים של השרירן (רק שחשבתי שכנראה המדובר בחוסר דיוק). פתאום המרקם אינו גושי אצלי,ואין זכר למימדי ה- 7.5 ס"מ. האם בכל זאת ייתכן והתכווץ?

אני בספק

14/10/2012 | 22:36 | מאת: מאי

דר' מיכאל פרידמן, אני יכולה לפקסס אליך את תוצאות הבדיקות שלי... וישנם אחדים מכל אחד מהמימדים אשר בוצעו. זה לא נדיר שברפואה ,לעיתים, מצטמקים גידולים...

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם