טיפול בשרירנים באמצעות אולטראסאונד ממוקד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

10/09/2012 | 20:38 | מאת: לימור

האם הטיפול יכול להתאים לרחם רב שרירני ( 5 גדולים) , הרחם בגודל הריון בן 18 שבועות ? תודה מראש

שלום רב, יתכן שכן, חשוב לבדוק ולהחליט באיזה שרירן לטפל קודם.

18/09/2012 | 22:24 | מאת: לימור

דר' פרידמן שלום רב,תודה על תשובתך. לאחר התייעצות עם מומחים נקבע כי הפתרון היחיד במקרה זה הוא הוצאת הרחם. המנתח קבע כי במקרה זה השיטה המומלצת היא פתיחת בטן. השאלה היא האם בכל זאת השיטה הלפרוסקופית יכולה להתאים לרחם בגודל 18 שבועות עם 5 שרירנים גדולים ללא צורך בטיפול הורמונלי להקטנת הרחם. אודה לדעתך בהקדם

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם