פרטים על טיפול האולטראסאונד הממוקד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

06/09/2012 | 12:17 | מאת: ורוניקה

שלום רב 1.האם אתם מאבחנים מי מתאימה או לא מתאימה לטיפול או שהוא מתאים לכולן 2. האם יש סיבוכים אפשריים (כמו פגיעה באיברים אחרים) לטיפול? 3.מה הסיכוי לחזרת התופעה של שרירנים לאחר טיפול אולטראסאונד? 4. האם נכון שבגיל הבלות בגלל הקטנה בכלי הדם וכמות הדם שמגיעה לרחם נעלמים שרירנים מאליהם? תודה

שבת שלום, הטיפול ב- FUS לא מתאים לכל אחת, ואנו מבצעים סינון מטופלות קפדנית במהלך הבדיקות . אין סיבוכים כאלו משום שהטיפול מאד מדויק ומתבצע תחת MRI . הטיפול מצליח ב-70%, ושרירנים עלולום להופיע במקומות אחרים של הרחם. התשובה לשאלתך סמ' 4 - נכון

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם