רחם שרירני

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

29/08/2012 | 19:57 | מאת: פאני

שלום אני בת 35 ללא ילדים לאחר בדיקת US לפ אובחנו אצלי: רירית סדירה 10 מ"מ שרירן סב סרוזי קדמי 45 מ"מ שרירן סב סרוזי אחרי 64 מ"מ לפני כחצי שנה היו:שרירן קידמי 48 מ"מ ואחורי 49 מ"מ אמרו לי שאני צריחה ניתוח האם ניתן לטפל בזה באולטרה סאונד והאם יש סיכוי שהמיומות יגדלו שוב לאחר הטיפול באולטרה סאונד? תודה

שלום רב, כמובן שניתן לטפל במיומה של בטיפול FUS - אולטרסאונד ממוקד. אשמח לראותך במרפאת שרירנים, בית חלוים רמב"מ ולהסביר את כל הפרטים ונדרשים.

20/09/2012 | 13:24 | מאת: ציפי

האם פוגשים אותך בהכרח כשקובעים תור למרפאה ברמב"ם. שאלתי נובעת מכך שקבעתי בתל השומר פגישה וקיבלתי את מי שהיה במשמרת במועד זה, וחשתי שלא קיבלתי מענה מתאים...

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם