הרמוניק סקלפל/ליגשור ו - דבק / ג'יל למניעת הידבקוי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

22/08/2012 | 12:30 | מאת: מורדי

שלום אני עוברת בעוד שבוע וחצי ניתוח להסרת שרירן בגודל 12סמ. הניתוח יהיה פתיחת בטן ולא לפרוסקופי!!! בטופס ההתחייבות של קופת החולים כתוב שהם לא מששתפים במכשירים ובחומרים הנ"ל: - הרמוניק סקלפל/ליגשור - דבק/ג'יל למניעת הדבקויות עלות המוצרים מאוד יקרה ורציתי לדעת אם הם רלוונטיים לניתוח פתיחת הבטן שלי או רק לניתוחים בשיטת הלפרוסקופיה תודה, מורן

שלום מורן, מה שרלוונטי זה רק החומרים למניעת הדבקויות בלבד. בהצלחה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם