שרירן בגודל 14 מ"מ על 15 מ"מ

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

15/08/2012 | 20:54 | מאת: דקלה

אני בת 55 . לפני כ 10 שנים נפסק לי המחזור. עשיתי בדיקת רחם וגינלית וגילו לי שרירן תוך דפני קיר אחוריבגודל 14מ"מ על 15 מ"מ. התופעות שאני מרגישה זה קושי בהטלת שתן ,השתן עצור או שתכיפות רבה בהטלת שתן.האם טיפול בבאמצעות אולטרא-סאונד ממוקד מונחה MRi יכול להתאים לי ?

שלום רב, האם גודל של השרירן 15 מ"מ או 15 ס"מ. במידה ומדובר במ"מ אזי אין צורך בדום טיפול והתלונות שך לא קשורות לשרירן עצמו. במידה ומדובר בס"מ - זה סיפור לגמרי אחר.

17/08/2012 | 14:44 | מאת: דקלה

אבל, האם לא כדאי/מומלץ להוציא אותו ?גם כדי למנוע בעיות בעתיד וגם בעיות בהווה?

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם