מה אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

21/07/2012 | 22:43 | מאת: גליה

לאחרונה עברתי דימום מסיבי שלאחריו התעלפתי ,אושפזתי ליומים שם ירד ההמוגלובין מ-9.9 ל7.4 ובעקבות זה קיבלתי 2 מנות דם.לסיכום ואני מקצרת ,הוחלט על טיפול של היסטרוסקופיה על מנת לכרות שרירן {מיומה} בגודל44*46. היות ואני עדין לא ילדתי ואני מעונינת ללדת בהמשך, מה קורה אחרי הניתוחון האם למחרת ניתן לחזור לעבודה {יש לי עבודה פיזית קשה} ? והאם אצטרך ליטול כדורים לאורך זמן? .תודה מראש.

שלום רב, ראשית - בטח תקבלי הסבר מלא בבית חולים. ביצוע היסטרוסקופיה הנו יום אשפוז עם 24 שעות מנוחה בבית לאחר מכן. בד"כ דימום נפסק לחלוטין אחרי מספר ימים בודדים.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם