ניתוח / אולטרא סאונד ממוקד?

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

01/06/2012 | 13:35 | מאת: מיכל

דר' פרידמן היקר, מדוע לא מצויין בנתוני המידע באינטרנט, כי האולטרה סאונד הממוקד, למעשה, מתאים רק לבעלות שרירנים בתוך הרחם ??? הייתי בטוחה שמצבי מתאים לקבל טיפול ע"י האולטרה סאונד הממוקד. כאשר שוחחתי עם אחות מתאמת, היא הבהירה כי בשרירן אינטרמוראלי- סבסרוזי (מהדופן כלפי חוץ הרחם) נראה לה כי הטיפול אינו מתאים. האם זה נכון, והטיפול מיועד רק בנשים עם שרירנים בתוך הרחם ??? אני מאוד מיואשת, וכבר היתה לי תקווה.

06/06/2012 | 14:29 | מאת: one who knows

בוודאי שבטיפול באולטרסאונד ממוקד מתאים למיומה סבסרוזאלית כל עוד היא לא Peduculated.

06/06/2012 | 18:07 | מאת: מיכל

אשמח לקבל פרטים.... אפילו בטלפון אם לא מפריע לך... תוכלי להשאיר מס' טלפון?

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם