שאלה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

15/04/2012 | 21:55 | מאת: דנה

אני בת 43,עקב דימומים לא סדירים הופניתי לאס' שהראה ממצא בדופן הרחם ,הופניתי להיסטרוסקופיה איבחונית שהיתה תקינה והרופא בצע גם קולפוסקופיה ומצא פוליפ של חצי סמ' בתוך התעלה ,הוא כרת אותו ואז סכמנו שאגיע כעבור חודש להתקין התקן תוך רחמי .לתדהמתי, לפני שהכניס את ההתקן הוא הסתכל שוב וראה עוד גידול שיוצא מהרחם לכיוון הצואר בגודל של מס' סנטימטרים והוא כרת אותו גם כן ואמר שזה שרירן. שאלתי: כיצד הממצא לא נראה בהיסטרוסקופיה???,האם לפי צורת הממצא אפשר לדעת שזה אכן שרירן ? תודה

שלום רב, אני באמת תוהה כיצד המיומה לא אובחנה בהיסטרוסקופיה. לגבי הטב של הממצא שנכרת כדאי להמתין לתשובה מבדיקה הפתולוגית.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם