שרירן בקרקעית הרחם שגדל מהר

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

17/03/2012 | 19:27 | מאת: השרירנית

שלום אני בת 44 לאחר ניתוח להוצאת שרירנים לפני 6 שנים שותי לידות בניתוח קסרי לאחריו. בבדיקה שעשיתי לאחרונה התגלה שרירן; גודל רחם 127X108 רקמת רחם שרירני רירית בעובי 13 מ"מ, סדירה דחוקה ע"י שרירן שרירן בגודל 82X109 שאלותיי הן: האם הפרטים הללו מאפשרים לי להקטין את השרירן בטיפול באולטרהסאונד? למרות צלקת מניתוחים? האם יש אפשרות לשלול אפשרות לסרטן? אודה על תשובתך, אני

שלום רב, אין אפשרות לשלות גידול ממאיר, אבל מדוע לחשוב על גידול ממאיר, הרי ידוע שיש לך מיומה, נותחת בגלל זה. לגבי הטיפול ב- FUS . אנו נוכל לתת לך תששובה רק לאחר הבדיקה אצלנו.על פניו אני מתרשם שיתכן ונוכל לעזור לך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם