חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

30/01/2012 | 20:29 | מאת: חנה

שלום לך ד"ר פרידמן אני בת 29 מתחתנת בעוד חמישה חודשים. לפני חודשיים בערך כאב לי מאוד הצד הימני ואז גילו לי מיומה ברחם בגודל 7 ס"מ בדופן הקידמי המני של הרחם בעוד 12 יום אני עוברת ניתוח להורדת המיומה הרופא אמר לי שיתחילו לעשות לי לפרוסקופיה ואם זה לך ילך יעשו לי ניתוח כמו קיסרי ואני מאוד מאוד מפחדת מההשלכות רציתי לדעת אם אני אוכל להיכנס להריון באופן טיבעי? אם יש סיכוי שיפגעו לי ברם בשעת הניתוח ואני יהיה עקרה?

שלום רב, השאלה שלך מאד פרובלמטית. בד"כ לא מקובל לבצע ניתוח כריתת מיומה לאישה שעדיין לא ילדה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם