מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

30/01/2012 | 14:05 | מאת: שיר

שלום רב, לפני כשנה גיליתי שיש לי מיומה בגודל 3 ס"מ והחלטתי לחכות היום גודלה כ - 8 ס"מ והרופא רוצה שעבור ניתוח להורדת המיומה. הרופא נתן לי שתי אפשרויות: אחת ניתוח להסרה והשניה הטיפול באולטרסאונד. השאלה היא האם אוכל לעבור טיפול באולטרסאונד למרות שעברתי ניתוח קיסרי לפני שנתיים? תודה, שיר

שלום רב, ניתן לבצע טיפול באולטרסאונד גם לאחר ניתוח קיסרי. יחד עם זה במקרים בודדים הטיפול לא אפשרי. נוכל לקבוע האם את מתאימה לטיפול ב- FUS רק לאחר הבדיקה אצלנו.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם