ניתוח להסרת מיומות

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

17/12/2011 | 22:46 | מאת: ענבל

אני בת 34, רווקה ולא עברתי הריון ולידה. לפני כ-6 התחלתי לסבול מדימומים כבדים שהתבררו כמיומות ברחם ומחוצה לה בגודל של 6-8 ס"מ. לצערי מרבית הרופאים איתם התייעצתי לא מסכימים לנתח אותי מאחר ולא עברתי הריון. לאחרונה מצבי מחמיר, גם רמת הברזל בדמי יורדת. אני גרה באזור רחובות. אשמח מאוד אם תוכל להמליץ לי מה לעשות ולמי לפנות. הנושא מאוד דחוף. אני בקושי מצליחה לתפקד בימים אלו.תודה.

שלום ענבלת יש לנו נסיון גדול ביותר בטיפול שרירנים במיוחד אצל נשים צעיות ועדיין לא ילדו . התוצאות טובות מאד. אינו לא מסכים עם הגישה שלא מנתחים נשים שעדיין לא ילדו. ישנה גם אפשרות לבצע טיפול ב-FUS - טיפול שלא דורש ניתוח. כמובן שאי אפשר לומר איזו שיטה מתאימה לך ללא בדיקה אצלנו. אשמח לעזור לך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם