מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/12/2010 | 16:32 | מאת: גילה

יש לי מיומה בגודל של 8 ס"מ. הרופא המליץ על ניתוחץ האם יש פתרונות לא ניתוחיים?

29/12/2010 | 17:13 | מאת: רינת

גם אני סבלתי ממיומה והמליצו לי על ניתוח כאופציית הטיפול הראשונה. אבל ממחקרים שעשיתי גיליתי שיש מספר אפשרויות טיפול שאינן בהכרח ניתוחיות. אני בסופו של דבר עברתי טיפול באולטרא-סאונד ממוקד בתל-השומר. פרטים על הטיפול אפשר למצוא באתר www.myoma.org

15/08/2011 | 13:31 | מאת: דוסיה

דר. פרידמן , שלום רב אני בת 39 , נ + 2 , כמובן עם מיומות שהופיעו רק אחרי לידה שנייה. מעוניינת להרות בפעם האחרונה . המיומות לא מציקות לי במיוחד. האם תמליץ לטפל בהן ואם כן באיזה אופן או שלא ? 2. האם ישנו קשר מדעי מוכח בין קיום המיומות לבין הרגשת עייפות , עצבנות והורדה בהספק תפקודי תמידיים ?

לא כל שרירן דורש טיפול ניתוחי, דההינו פתיחת בטן או ניתוחי לפרוסקופי. היום ניתן לעזור לך ע"י טיפול לא פולשני ע"י גלי קול, דהיינו אולטרסאונד. טיפול זה מתבצע בבית חולים רמב"מ. על מנת לקבל אינפורמציה נוספת תפני למרפאת מיומות בטל. 04-8542292

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם