מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

08/12/2011 | 10:05 | מאת: קרן

שלום, אני בת 32 וסובלת קשות מכאבי בטן נוראים שמשתקים אותי בזמן המחזור דימומים ללא הפסקה וכרישי דם שלא מפסיקים לזרום במשך שבוע ולפעמים אף יותר, אני אנמית ובבדיקת הדם האחרונה שעשיתי ההומגלובין שלי ירד ל5 כך שאני מקבלת עירויי ברזל. בבדיקה שעשיתי אצל רופאת נשים התגלתה לי מיומה בגודל של 6 ס"מ,וההאבחנה הייתהשהכאבים והדימומים הם בגלל זה. רציתי לדעת האם זה נחשב גדול? האם צריך להוציא את המיומה? והאם אני סוף סוף יוכל לנהל חיים תקינים ללא כאבים וטראומה לקאת קבלת המחזור הבא? מה עושים במצב כזה??

לום קרן, את תוכלי לנהל אורך חיים רגיל לאחר טיפול במיומה. אשמח לבדוק אותך ולדון על דרכי הטיפול שעומדים לשירותך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם