לגבי הסרת מיומה בטיפוללא פולשני

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

06/12/2011 | 02:35 | מאת: מיומית

יש לימיומה בקוטר 5 ס"מ בדופן השמאלי האחורי של הרחם. בתוך הרחם. היא כואבת מאוד ברמה שאני נוטלת שמכחחים והכאב מקרים לאגן ולגב. אני בת 35 רווק הומעוניינת בשנה הקרובה להיכנס להריון. 1. האם טיפוללא פולשני, של הא. דאונד והאם אר איי - יתאימו למיומה בקוטר כזה ולמיקום כזה בתוךה רחם? 2. ישסיכוי לפגיעה ברחם? 3. לאור הכאב העז יש אפשרות להרדמה מקומית ואל רק למשכחחים? כשרק המתמר נוגע בשרירן אני צורחת... תודה! :)

שלום רב, כעיקרון ניתן לטפל בך בשיטת FUS - אבל ללא בדיקו לא אוכל לתת לך ום המלצה אורטיבית

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם