שימור פוריות ואדנומיוזיס

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/03/2024 | 07:44 | מאת: נטלי

שלום, בת 35 ללא לידות בעבר. הובחנתי עם אדנומיוזיס ואנדומטריוזיס. עוברת תהליך שימור פוריות (הקפאת ביציות). לשאלתי, האם הורמונים תומכי גידול זקיקים משפיעים על גידול והתפשטות השרירנים?? אחרי שתי שאיבות המצב הדרדר דרסטית (כאבים ודימום מוגבר). האם ניתוח להסרת שרירנים מוריד רזרבה שחלתית?? תודה על המענה!

האם הורמונים תומכי גידול זקיקים משפיעים על גידול והתפשטות השרירנים?? אחרי שתי שאיבות המצב הדרדר דרסטית (כאבים ודימום מוגבר). === יתכן האם ניתוח להסרת שרירנים מוריד רזרבה שחלתית?? === לא

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם