הסרת מיומה בגודל 18*11

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

11/02/2024 | 06:04 | מאת: מרינה

שלום יש לי מיומה גדולה 11*18 שיושבת בליגמנטים ,במוסף לאחר ניתוח קיסרי נוצרו הדבקויות מרובות,רחם דבוק לדופן הבטן. מחפשת המלצות לרופא מקצועי בפתיחת בטן שיודע לנתח בגישה פתוחה ועם הדבקויות. בבקשה מחכנ להמלצות

שלום רב, אשמח לעזור לך. תעבירי לי בבקשה את הפרטים שלך: איזה ביטוח או קופת חולים, מס' הטלםון שלך. דר' מיכאל פרידמן בית חולים אלישע [email protected]

31/03/2024 | 14:03 | מאת: Shiri

היי, האם עברת את הניתוח. אשמח אם תוכלי לשתף מאחר ואני אמורה לעבור תהליך דומה. תודה! שירי

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם