שרירנים וכניסה להריון ראשון

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

10/12/2023 | 12:24 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 32, מעוניינת בהריון ראשון ומנסה 6 חודשים. אשמח לקבל חוות דעתך על התוצאות - מצאו אצלי 2 שרירנים : שרירן סאבסרוזי בדופן אחורי בקוטר 13 מ״מ שרירן אינטרמורלי בדופן קדמי בגודל 46*43 מ״מ לגבי גודל הרחם: אורך 58 מ״מ רוחב 58 מ״מ עובי 76 מ״מ לגבי השחלות: שחלה ימנית - אורך 30 מ״מ , רוחב 22 מ״מ הערות - בתוכה גופיף צהוב בקוטר 18 מ״מ ווסקולרי בהיקפו שחלה שמאלית - אורך 30 מ״מ , רוחב 15 מ״מ הערות - במראה תקין תודה

לפי הממצאים ששלחת לא ניתן לומר האם זאת הסיבה שבגללה את לא נכנסת להיריון. את חייבת לעבור בירור מקיף של אי כניסה להיריון.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם