שרירן וכאבים ביחסים...

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/11/2023 | 07:18 | מאת: היי

לפני חודש יחסים עם כאבים. מאז כאבים שהתחילו בצד שמאל (תחושת דקירות), בהמשך כאב חד בבטן תחתונה בזמן אורגזמה, קורה מאז שוב ושוב באורגזמה. בבדיקת אולטרסאונד נמצא שרירן משמאל בגודל 2 ס"מ. בשבוע האחרון לוקחת אנטיביוטיקה דוקסילין ואוגמנטין בהמלצת רופאת נשים לאחר בדיקה גניקולוגית עם כאב בצד שמאל. שיפור קל, אך בהמשך חזרו כאבים בעוצמה פחותה יותר (כאבים מפושטים בשמאל ובימין עד לעכוז) אני ממש אובדת עצות. האם כל הנ"ל נשמע קשור לשרירן שנמצא? איזה בדיקות כדאי לעשות? תודה רבה

האם כל הנ"ל נשמע קשור לשרירן שנמצא? איזה בדיקות כדאי לעשות? * קשה להאמין, אבל יתכן. כדאי גם לפנות לרופא משפחה עם בקשה לבירור כאבי בטן. בהצלחה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם