הימצאות שרירן ברחם באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

22/11/2023 | 18:43 | מאת: א

לפני שלושה ימים ביצעתי אולטרסאונד גניקולוגי עם דופלר ושם מצאו שרירן "פיצפון" לדברי הטכנית כ5 מילימטרים. שלושה ימים לאחר מכן ביצעתי אולטרסאונד בטן אגן ונאמר לי על ידי הטכנאי שיש שרירן בגודל 5.5 סנטימטרים... מה מהבדיקות יותר מהימנה? ואיזו בדיקה צריך לעשות כדי שתתן תמונה מדוייקת של גודל השרירן? יש לי לחץ לעתים על השלפוחית ואנמיה לא קשורה, כתוצאה מהליקובקטור, שסיימתי השבוע טיפול בו

בידקה הטובה ביותר לאבחון מיומות ברחם זאת אולטרסאונד ווגינאלי.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם