בת 34 עם שרירן מחוץ לרחם בגודל 10 ס״מ

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

03/10/2023 | 19:36 | מאת: איריס

היי לא מצליחה לפרסם את שאלתי משום מה בפורום, מנסה כאן.. היי, בת 34 אמא לשניים הופיע אצלי שרירן בהריון הראשון לפני 4 שנים, היום בגודל של כ10ס״מ, גדל בהריונות ל12ס״מ. רוצה להכנס שוב להריון ובהתייעצות עם הרופא הומלץ על ניתוח לפני ההריון הבא. הריונות קודמים (2) חוץ מאי נוחות ועוד דברים שנאמר לי שלא ניתן לקשר אותם לשריין בוודאות הוא לא גרם לסיבוכים (בלידה וכו׳) אשמח לחוות דעת נוספת, האם כדאי לי להסיר או לחכות ולסיים עם הלידות? חוששת מניתוח קיסרי והשלכותיו. אוסיף שלאחרונה המחזורים מאד קשים, כאבים איומים לפני וגם אחרי שמסיימת והמון דימום מצב רוח לא משהו וחוסר סבלנות לכולם.

שלום רב, אוכל לענות לך רק לפי הנתונים שקבלתי ממך ולא מתוך התרשמותי הקלינית שלי בבדיקה. אין לי ספק שכדאי לך להתפתר מהשרירן ולכרות אותו בניתוח עם פתיחת בטן. בהצלחה.

11/01/2024 | 00:13 | מאת: שני

היי, כאן להתעייץ איתך מניוסונך, אני כרגע בהריון כם כן עם 4 שרירנים מחוץ לרחם 2 מהם בגודל של 11 סמ שגדלו במהלך הטרימסטר הראשון כתוצאה מההורמונים כנראה. לפי הרופא זה מן הסתם גם גרם לרחם שלי לגדול נורא אני כרגי בשבוע 15 עם רחם בגוגל של שבוע 25 , האם הייתה לך בעיה דומה? האם ייתכן והשרירנים יכולים לקטון בשליש השני להריון? ואשמח לדעת מה חווית בהריון בשל הימצאות השרירן. תודה מראש שני

31/03/2024 | 14:06 | מאת: Shiri

היי, האם עברת את הניתוח. אשמח אם תוכלי לשתף מאחר ואני אמורה לעבור תהליך דומה. תודה! שירי

31/03/2024 | 14:14 | מאת: :)

היי, לא ואני קצת מצטערת על זה :/ אבל בטוחה שלא אשאיר אותו אצלי

31/03/2024 | 14:16 | מאת: :)

היו סליחה על הדיליי. היו לי המון צירים מתחילת חודש 6 אבל אמרו שאין קשר, בטן גדולה וכאבי גב תחתון למות

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם