דימום לאחר שנה וחצי ללא ווסת

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

13/09/2023 | 17:31 | מאת: רוז

שלום בת 53 ללא ווסת כשנה וחצי לאחר כמה פטסיטי קיים שרירן 6 סמ עם זרימות גבוהות ליפני כשבועיים בערך היו לי הפרשות שקופות צמיגי ואתמול התחיל דימום חום והיום ממש כמו ווסת עם אותו כאב בטן אגן לא גושים וכמות גדולה האם יכול להיות ווסת אחריי שנה וחצי שבלי? או מה יכול להיות תור לרופא בעוד שבועיים מאוד לחוצה השרירן אצלי המון שנים לא דימם תודה

דימום בגילך שנה וחצי לאחר הפסקת המחזור לא תופעה נדיקה. בדיקת אולטרסאונד יכולה לעזור ולהבין מדוע דיממת.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם