מיומה בגודל 63×74 ממ תוך דפני

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

22/08/2023 | 10:15 | מאת: קרן

שלום בת 46 מזה 8 שנים במעקב אחר מיומה אחת תוך דפני שגדלה בזמן הזה מ1 סמ ל7 סמ לאחר 2 לידות שהתרחשו לפני גילוי המיומה מרגישה טוב דימום ווסת סדיר מוגבר אך ללא דימום בין ווסתי המוגלובין תקין האם מומלץ טיפול/פעולה מעבר למעקב האם צפי להקטנה של המיומה בגיל מעבר

1. האם מומלץ טיפול/פעולה מעבר למעקב * במידה ואין תלונות או או פגיע באיכות החיים אין אינדיקציה מהותית לטיפול כחשהו. 2. האם צפי להקטנה של המיומה בגיל מעבר כן, במידה מסויימת.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם