מיואשת מהבעייה של השרירן במיקום בעייתי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

05/07/2023 | 18:50 | מאת: רונית ממן

שלום. אני בת 42 עם שרירן 3.5 סמ שדוחק את הרירית. שמו התקן קיליינה במחשבה לעצור את הדימום שרק התגבר. הוצאתי את ההתקן וכבר מעל שבוע שמדממת מאוד מאוד. 1.האם זה הגיוני- כי לפני זה לפחות היה מחזור מסודר גם אם כבד מאוד.2.האם כריתת רחם בלבד זה הפיתרון שנשאר? השרירן לא בולט לחלל או במיקום אם הבנתי שקשה לנתח אותו. מה אפשר לעשות? אני מיואשת

שלום רב, קשה לי מאד לתת המלצה בלי בדיקה . אומנם שרירן הוא לא גדול אבל הוא כניראה נמצא במקום שלא ניתן לכרותו בהיסטרוסקופיה ניתוחית. ישנה טכניקה טיפולים - HFUS שיכולה לעזור לך. תבררי אצל הרופא שלך פרטים נוספים. אנשי תל-השומר יש להם נסיון רב בטיפול השרירנים מסוג זה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם