שרירן גדול ברחם בבדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

04/07/2023 | 22:03 | מאת: מיקה

בת 47.5 בבדיקת אולטרסאונד התגלה לי שרירן גדול בגודל עובר שבוע 20. כך לדברי הרופאה... האם יש חובה להסיר או רק להיות במעקב... לא מפריע לי אלא רק אסטתית... נפיחות בבטן.

שלום רב, חשוב לדעת מה היה הקצב של הגדילה של הרחם/מיומה. במידה והגוש גדל מהר חובה לבצע כריתת רחם. אם אנו בטוחים שזאת מיומה, אזי, במידה ואין שום תלונות ואת ידעת שמדובר בממצא ישן, אזי אין צורך למהר עם הניתוח.

26/09/2023 | 02:42 | מאת: מיקה

אינני יודעת אם זה ממצא ישן מאחר ולא נבדקתי עשור באמצעות אולטרסאונד. כרגע אין תסמינים והווסת מגיעה אחת לחודשיים וחצי בערך. בעוד שבועיים יש לי תור לאולטרסאונד נוסף.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם