נוזלים לאחר ניתוחי מיומקטומי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

17/05/2023 | 10:28 | מאת: יעוץ

שלום רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל התייחסות לשאלתי. אני אחרי שני ניתוחי בטן להוצאת שרירנים. מאז הניתוח השני שהיה לפני כ 5 שנים אני חווה יציאת נוזלים מהנרטיק לאחר הווסת, הנוזלים לרוב שקופים ולא דמיים ויוצאים במשך כשבוע אחרי סיום הווסת. העיניין הוא שאני לא מבינה מה הנוזלים האלה, האם זה נפוץ אחרי ניתוחי בטן? האם זה קשור להדבוקיות? האם זה קשור להימצאות השרירינים שעדיים קיימים (רחם שרירני)? האם זה קשור לכך שההווסת חזקה (דימום כבד ביומיים הראשונים) למה יש לי את הנוזלים האלה והאם יש לכך טיפול כלשהו? אודה לתשובה ככל האפשר כי זה ממש מטריד את מנוחתי תודה

אינני בטו שהתופעה קשורה לניתוח שעברת ולא למיומות הקיימות. יתכן שמדובר בבעיה אחרת. כמובן שאי אפשרנחש ללא בדיקה גינקולוגית.

26/07/2023 | 19:40 | מאת: יעוץ

תודה על המענה האם בדיקה יכולה לתאר את מקור הבעיה? איזו בדיקה יכולה להתאים לדעתך?

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם