מבקשת המלצה על המומחה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

16/03/2023 | 13:39 | מאת: אנה

שלום רב אני מחפשת מומחה במימות לבצע הסתרוסקופיה ניתוחית. יש לי שתי מיומות גדולות ברחם, אני בת 40 ומעוניינת בהריון, לא היו לידות. אחת המומות ממש באמצע והיא גדולה, השניה גדולה למתה, הן כמעט מחוברות. עברתי 3 פעמים הסטרוסקופיה ניתוחית ואתמול ביקרתי אצל פרופסור לגינקולוגיה בהדסה בירושלים (לא המנתח) ובאולטסאונד ראינו שזאת שבאמצע ממש מפריע להריון ובגללה יש לי דימומים כבדים, והיא גדולה. הוא חושב שזה ניתוח לא פשוט. לא מאמינה כל כך לרופא שעשה לי ניתוחים, כל פעם אמר אחרי ניתוח כי רחם נקי ובבדיקה הבא אמר צריך ניתוח. בבדיקה אחורונה אמר חצי רחם נקי ויש עוד למתה. והתברר באולטרסאונד עם הפרופסור שזאך שלמלע עדיין שם ורחם רחוק מלהיות נקי. אני מחפשת מומחה עם נסיון רב שיעזור לי לנקות את הרחם כמה שיותר מהר (אני מאוגוסט 2022 עשיתי 3 ניתוחים ועדיין באותו מצב) ויעזור לי לשמור על הרחם להריון. אפשר לקבל המלצה על מישהו ממש טוב בתחום? תודה רבה!

שלום רב, קשה לי להתייחס לנתונים שאת העברת לי, משום שחייבים בדיקת US או לבצע את הבדיקה בזמן אמת. זה לא אתי מבחינתי להמליץ על על רופא זה או אחר, הרי בקופת חולים שלך חייבים לדעת ממהרופאים שלהם מומחה בהיסטרוסקופיות. בהצלחה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם