שאלה בנוגע לממצאים הבדיקה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

05/03/2023 | 23:48 | מאת: ע

דר פרידמן שלום רב, בת 43.5, לאחרונה דימום קל וגינאלי שנראה בניגוב ולכן הופניתי לבדיקת us וגינאלי. בבדיקה נרשם כי נמצאו שני שרירנים: שרירן ראשון בגודל 11*12 ממ, מיקום סב סרוזי, קיר אחורי. שרירן שני בגודל 11*10 ממ, מיקום תוך דופני, קיר קדמי. אני מאוד בלחץ מהבדיקה ורציתי לדעת: 1. מה משמעות הממצאים הנ״ל? האם זה מסוכן? 2. האם השרירנים יכולים להיעלם גם ללא פעולה כירורגית? 3. האם נדרש טיפול כלשהו? 4. האם תוכל בבקשה להמליץ על רופא שמומחה לתחום השרירנים באזור המרכז? 5. האם הממצא הנ״ל עלול לפגוע בכניסה להיריון? רציתי לציין שלפני כשנתיים וחצי עשיתי בדיקת us והכל היה תקין. תודה מראש על העזרה!!

שלום רב, . מה משמעות הממצאים הנ״ל? האם זה מסוכן? 2. האם השרירנים יכולים להיעלם גם ללא פעולה כירורגית? 3. האם נדרש טיפול כלשהו? 4. האם תוכל בבקשה להמליץ על רופא שמומחה לתחום השרירנים באזור המרכז? 5. האם הממצא הנ״ל עלול לפגוע בכניסה להיריון? -------------------- אנחנו לא מפענחים בדיקות מעבדה ותוצאות של בדיקות הדמיה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם