התייעצות לגבי בית החולים לניתוח הסרת שרירנים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

14/12/2022 | 16:02 | מאת: ריטה

אני מיועדת לעבור ניתוח שרירנים בגישה בטנית חריץ לרוחב ולאורך לאור גודל הרחם והשרירנים )26 שבועות מעל לתבור ) בת 30 מעוניינת בהריון ולשמר רחם ברקע אין כאבים או דימומים פרט לבטן שנראית הריונית . ההתבלטות בין שיבא לאיכלוב לצערי לא ניתן לעשות באופן פרטי לאור מורכבות הניתוח והעובדה כי אולי אזדקק לתרומת דם וסיבוכים אפשריים חלילה

אני לא מבין מה השאלה. אני גם לא מבין מדוע אי מאפשר לעבור את הניתוח בבית חולים שהוא לא ציבורי.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם