דימום לאחר מחזור שלא נפסק

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

16/11/2022 | 17:11 | מאת: יערה

הי לאחר סיום המחזור התחיל דימום שלא נגמר עד היום (שבועים )הייתי היום אצל רופאה שלקחת פאפ ובדיקת פייפל , בבדיקת האולטרסאונד וצוואר הרחם היא לא ראתה שום דבר חריג למרות שאני יודעת שיש לי שרירן אבל היא לא הזכירה אותו אז כנראה שהוא לא דרמתי, היא אמרה שרירית הרחם שלי דקה בגלל הגיל שלי ולטענתה זה גורם לדימום... היא הציעה לי לקחת פרוגילטון שיעזור לסיום הדימום ולדעתה כדאי לי לקחת אותן לפחות שלושה חודשים. אני ממש לא רוצה לקחת הורמונים , זה לא בריא לשד ולכן לא אקח את זה. האם יתכן כי הדימום הוא בגלל הרירית הדקה? והם הוא יעבור גם בלי עזרה הורמונלית, יש משהו אחר שיכול לעזור לסיום הדימום והוא לא הורמונלי?

האם יתכן כי הדימום הוא בגלל הרירית הדקה? === כן, בהחלט והם הוא יעבור גם בלי עזרה הורמונלית, יש משהו אחר שיכול לעזור לסיום הדימום והוא לא הורמונלי? === קשה לדעת. אין שם נזק מטיפול הורמונלי תזמן קצר של 3 חודשים. לא יכול להגרם נזק לשד.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם