ניתוח להסרת שרירן בשיטה הפתוחה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

28/07/2022 | 15:22 | מאת: עדי

היי שלום רב, ברצוני לשאול בנוגע לניתוח שצריכה לעבור להסרת שרירן בשיטה הפתוחה. השרירן בגודל 13 ס" מ , אני אחרי לידה קיסרית 1, האם יהיה לי בעיה להיכנס להריון אחרי ניתוח זה? ואם כן תוך כמה זמן ניתן להיכנס להריון?

האם יהיה לי בעיה להיכנס להריון אחרי ניתוח זה? **** אי אפשר לדעת אף פעם. בד"כ עם הניתוח בוצע היטב אז אין בעיה עם היריונות הבאים. ואם כן תוך כמה זמן ניתן להיכנס להריון? *** גם לזה אין תשובה חד משמעית. אני מניח שאחרי שנה אפשר להרות.

31/03/2024 | 14:00 | מאת: Shiri

היי עדי, האם עברת את הניתוח. אשמח אם תוכלי לשתף מאחר ואני אמורה לעבור תהליך דומה. תודה! שירי

01/04/2024 | 07:26 | מאת: עדי

היי כן עברתי את הניתוח עבר בהצלחה.ושנה אחרי הניתוח הצלחתי להיכנס להריון. כיום אחרי לידה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם