שרירן / פוליפ רירית רחם מעובה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

22/12/2021 | 22:12 | מאת: טל

לאחר ניתוח לפרטומיה חוקרת הוצאת שרירן ( גדול) שוב חזר לי הפעם קטן 1.5 ס"מ רובו בחלל הרחם , אתמול עשיתי אולטרסאונד דופלר אגן ונאמר לי שרירית הרחם מעובה ( 14 ) האם זה בסדר? ועוד בערב שתהתרחצתי ( אני במחזור ) יצא לי חתיכה קטנה בצבע לבן ואיפה ורוד האם השרירן יצא לי לבד? יש מצב כזה? יש לי היסטרסקופיה ניתוחית ביום שלישי הבא ...

יש מצב כזה? --- ייתכן יש לי היסטרסקופיה ניתוחית ביום שלישי הבא --- טוב מאד ...

האם השרירן יצא לי לבד? יש מצב כזה? ----- ייתכן יש לי היסטרסקופיה ניתוחית ביום שלישי הבא --- טוב מאד

כמובן שיש צורך בהיסטרוסקופיה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם