מיומה ומשאבת אינסולין

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

05/11/2011 | 01:48 | מאת: קרן

אני בת 38. אם ל-3 ילדים. יש לי סכרת נעורים במשך 19 שנה. עד לפני שנה טופלתי בזריקות אינסולין 4 פעמים ביום. לא הייתי מאוזנת. לפני שנה עברתי למשאבת אינסולין. 3-4 חודשים אחרי זה, התגלה אצלי רחם שרירני ומוגדל. כרגע גודל הרחם 10 שבועות הריון בערך.חוץ מבטן נפוחה טיפה, אין לי תלונות או סימפטומים של מיומה. שאלותיי: 1) האים יש (או יכול להיות) קשר בין מיומה לבין משאבת אינסולין? 2) האים גודל הרחם של 10 שבועות הריון נחשב כגדול? 3) האים להמתין 3 חודשים ולעקוב אחרי שינויים או לבצע כבר עכשיו בדיקות נוספות? אם כן, אילו בדיקות? מודה מראש על התשובות.

שלום רב, 1. אין כל קשר 2. הגודל לא תמיד חשוב, חשובים התלונות. 3.נראה לי שהמעקב כל כמה חודשים במקום.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם