שרירנים והרגשתם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

03/11/2019 | 20:12 | מאת: שושנה

שלום רב מעל ל15 שנים אני חיה בשלום עם שרירנים ונמצאת במעקב צמוד אחד השרירנים נמצא בצד ימין ובערך בגודל של 10 ס"מ ידוע גם שאצלי הם צומחים לכיוון הבטן בשבוע האחרון אני מרגישה גוש גדול וקשה בבטן העליונה בצד ימין האם ניתן להרגיש את השרירנים במישוש חיצוני? בעוד שבוע יש לי אולטראסונד אבל צריכה להוריד את רף הלחץ ...

בהחלט שאת יכולה למשש את המיונה בעצמך. או השרירן גדל או את ירדת במשקל. בכל מקרה את חייבת להבדק ע"י הגינקולוג שלך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם