בהמשך לשאלה לגבי שרירן אינטרמוראלי בגודל 35*40

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/07/2019 | 16:17 | מאת: רונית

בהמשך לשאלתי לגבי שרירן: אני בת 52 וחצי עם וסת סדירה, ללא גלי חום ועדיין עם זקיקים בשחלות. כפי שכתבתי אני שנתיים נוטלת פרימולוט נור עקב רירית מעובה ודימומים קשים, שבעקבות נטילת הפרימולוט נור, הרירית בסוף הוסת תמיד דקה וסדירה והדימומים הפכו ל-3 ימי וסת ו-3 כתמים חומים, מה שמאפשר לנהל חיי שגרה. אתה ייעצת להשתמש בהתקן מירנה. לא ציינתי שאני רווקה ולא ילדתי מעולם. גם למי שלא ילדה מומלץ התקן מירנה? ואם אמשיך להשתמש בפרימולוט נור 10 ימים בכל חודש ואקבל וסת סדירה, כפי שאני נוהגת כיום - זה בסדר? עד מתי מותר? הבנתי שאני רחוקה מגיל המעבר למרות גילי. תודה על התשובה

גם למי שלא ילדה מומלץ התקן מירנה? === אין עם זה כל בעיה ואם אמשיך להשתמש בפרימולוט נור 10 ימים בכל חודש ואקבל וסת סדירה, כפי שאני נוהגת כיום - זה בסדר? === נטילה ממושכת של פרוגסטרון בכדורים לא טובה לשדיים ===

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם