מיומה I.M קדמית

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

06/09/2011 | 21:46 | מאת: ליאורה

מיכאל שלום אני בת 42 ואם לילדה בת 6 (הריון IVF). כשנה וחצי לאחר לידת בתי התגלתה ברחמי מיומה שהלכה והתפתחה. נתוניה כיום: גודל הרחם: מ"מ 103X79X112 מ"מ רקמת רחם: שרירני, מיומה I/M קדמית, תופסת כמעט את כל הרחם ודוחקת מעט את החלל בגודל: 60X69 מ"מ רירית הרחם בעובי 11 מ"מ מעט דחוקה ע"י המיומה ובחלקה אקוגנית. דוגלס: ללא נוזל שחלות ימנית ושמאלית תקינות. בשמאלית עם מבנה בחלקו עכור נראה בספיגה בגודל 32X24 תופעות לוואי: מחזור עם כאבים קשים הנמשך כ-8 ימים ובהמשכו הפרשות דמיות לאורך כל החודש. הכאבים באיזור האגן והרגליים - לא מתפקדת ללא נורפן בדיקות הדם מראים על אנמיה. המוגלובין כיום 8.8 (לפני כשנה עמד על 11) ברזל: 20 (כשערכים תקינים הם 60-180) מתעוררת בלילה מספר פעמים לשירותים. מאמינה שיש צורך בהתערבות. כפי שציינתי אני בת 42 ומעוניינת בילדים נוספים אשמח לשמוע את דעתך על האפשרויות העומדות בפני.

ליאורה שלום רב, מצטער על האיחור הרב בתשובתי. אני מבין שקיים בעיה על השרירן ובהתחשב שאת בת 42 ועוד מעונינת להרות את זקוקה לטיפול מהיר ואפקטיבי. אשמח לראות אותך, להתרשח מהממצאים ולהציע לך טיפול מתאים. חג שמח.

26/09/2011 | 11:19 | מאת: ליאורה

בדיוק היום יצרתי קשר כדי לקבוע אליך תור. שנה טובה ליאורה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם