התייעצות - חוות דעת מקצועית נוספת

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

01/10/2017 | 13:51 | מאת: דפנה

שלום רב, לפני 6 שנים עברתי ניתוח כירורגי להוצאת 2 מיומות. בשנה האחרונה חזרו לי כאבים מאוד חזקים כשבוע לפני מחזור הכוללים זרמים בגב, וכאבים חדים מאוד מאוד בבטן תחתונה שגורמים לי לשיתוק ממש ומונעים ממני תזוזה. פניתי לרופא מומחה בהדסה (ד"ר דוד שווקי) לבדוק אפשרויות לניתוח. הסיכום שלו מצורף בקובץ שצירפתי. במקביל לאחר ישיבת הצוות הוא הציע לי לנסות לקחת את הכדור של אסמיה. השאלות שלי הן כך: 1. האם יש סיכוי שנטילת הכדור אכן ימנעו ממני לעבור ניתוח נוסף? או בכיוון אחר, מה גודל ההצלחה של הכדור בשנים האחרונות? 2. אם אני בוחרת לא לנתח, האם קיים חשש לפריון עם מיומות ברחם? אודה מאוד להתייחסות.

פרט כא1. האם יש סיכוי שנטילת הכדור אכן ימנעו ממני לעבור ניתוח נוסף? ++++ אינני בטוח בכך. או בכיוון אחר, מה גודל ההצלחה של הכדור בשנים האחרונות? ++++ נמוכה וזמנית בלבד 2. אם אני בוחרת לא לנתח, האם קיים חשש לפריון עם מיומות ברחם? ++++ לפי דעתי במקרה שלך - כן ן את שאלתך למומחה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם