בדיקת חלל הרחם לפני תוצאות של פאפ

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/09/2017 | 13:51 | מאת: שרון

הרופא גילה שרירן ברחם בגודל 1 ס"מ והוא החליט לעדות היסטורסקופיה לפני תוצאות של פאפ אני בת 46 חליתי לפני 20 שנה בוירוס הפפילומה האם לעשות את הבדיקה או לחכות לתוצאות של הפאפ??

פרט כאן את הרופא גילה שרירן ברחם בגודל 1 ס"מ והוא החליט לעדות היסטורסקופיה לפני תוצאות של פאפ אני בת 46 חליתי לפני 20 שנה בוירוס הפפילומה האם לעשות את הבדיקה או לחכות לתוצאות של הפאפ?? שאלתך למומחה +++++ אין שום קשר בין שני הדברים

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם