גילוי מיומה באמצע הריון

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

10/08/2011 | 13:55 | מאת: אני מודאגת מאד

ששאני צעירה כבת 25 בבדיקת US התגלתה אצלי מספר רב של מיומות חיצוניות לרחם אני בהריון ראשון לאחר 4 שנות נישואים סיימתי חודש רביעי בבדיקה בביה"ח הלל יפו התגלו כ 6 מיומות וחלקן בגודל של 7 ס"מ מה אני יכולה לעשות האם זה יסכן את העובר האם זה יסכן את חיי האם אני יכולה לשמור על ההריון והרחם אני מאד רוצה לשמור על ההריון אנא ייעוצך

שלום רב, קשה להתרשל לפי מה שכתבת. בכל אופן - כמובן שיש להמשיך את ההריון. המיומות בד"כ גודלות בזמן ההריון, ולפי דעתי זה מסכן את העובר. את חייבת להיות במעקב במרפאת לסיכוני הריון, כמובן אי אפשר כבר היום לומר מה יהיה בלידה. רחמים שרירניים לפעמים מדממים די חזק לאחר הלידה. קיים גם סיכוי טוב שהכל יהתיים בשלום.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם