2 חוות דעת שונות

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

03/08/2011 | 21:36 | מאת: סימה

אני בת 38.5 שנים. לפני למעלה משנה פניתי למחלקת שרירנים במרכז רפואי רבין ושם הוחלט לא לדעת בשרירנים למרות שהם הולכים וגדלים, וזאת בגלל גילי המתקדם ובגלל שאמי וסבתי סיימו את המחזור מוקדם יחסית,והומלץ רק לבוא אחת לארבעה חודשים לביקורת. היות ולא הייתי שקטה, פניתי היום לבי"ח שיבא ושם הוחלט אחרת. שם הוחלט לעשות לי היסטרוסקופיה אבחונית וגם אצ א ריי ואייפוס, ואם לא תהייה ברירה אז ניתוח בלסקופייה, והומלץ לא להשאיר את המיומות, שגדלות כל הזמן. ועכשו, איך אדע כיצד לפעול???

סימה שלום, תזכירי שבין 2 רופאים יהודים יש שלוש דעות. חשוב לדעת מה התלונות שלך, האם יש בעיה עם השרירנים האם את סובלת מדימומים, כאבים, אי נוחות, או לחץ על כיס השתן. אצל נשים צעירות שרירנים ברוב המקרים גדלים וזה לא תמיד מהווה סיבה לבצע ניתוח. אני לא יכול לתת לך שום המלצה מבלי שבדקתי אותך. כך עומדים הדברים, ברפואה לא מקובל לתת המלצה ללא בדיקה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם