אימון כוח

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

21/02/2013 | 00:37 | מאת: מישהו

אני עושה דיאטה כרגע עם אירובי כל יום, אני יכול להתאמן על כוח מרבי? שמעתי שאי אפשר ביחד העלה במסה אבל האם אפשר לעשות אירובי עם כוח מרבי?(1-4 חזרות) ואם כן האם זה יתן לי באמת יותר כוח?

21/02/2013 | 14:06 | מאת: נדב

אם אתה נמצא בגירעון קלורי אתה לא תצליח לעלות מסת שריר,או להתחזק(לפחות לא בצורה משמעותית) בכול מקרה גם באימוני כוח כמו שציינתה הסיכוי לפציעות יותר שכיח, במיוחד אם אתה בגירעון קלורי. אגב בתור מתאמן מתחיל אתה תצליח להעלות משקלי עבודה כנראה אפילו שאתה בדיאטה, אבל הסיבה לכך היא יותר כי הקורדינציה שלך משתפרת לא עקב עליה במסת השריר. תבחר כוח או דיאטה

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ