מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה...

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

01/02/2013 | 14:51 | מאת: דודו

אני וחבר שלי מתאמנים במתח, מקבילים ובשכיבות שמיכה כבר כמעט שנה. פעם היינו מתאמנים בחדר כושר אבל בגלל הזמן עזבנו אותו. עשיתי חישוב של השרירים שעובדים בתרגילים שאנחנו עושים והאמת שאין כל כך דרך לעבוד על הכתפיים ( נניח כמו בלחיצת כתפיים) . האם זה יכול ליצור חוסר איזון בין השרירים או להוביל לפציעה? אנו מתאמנים כמו שאמרתי כבר כמעט שנה וכמובן שהתחלנו להעמיס משקל בנוסף למשקל של הגוף שלנו, משהו כמו 20 קילו לכל תרגיל

02/02/2013 | 20:03 | מאת: נדב

הכתפיים שלך עובדות בכול אחד מהתרגילים שציינתה.. השריר היחיד שאין כמעט פעולה שלו הוא הראש האמצעי של הכתף. אתה יכול לעבוד עליו אם תעשה עמידת ידים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ