המשך השאלה על אינסולין,והורמון גדילה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

19/01/2013 | 19:46 | מאת: נדב

מה קורה חורש? בהקשר לשאלה שנשאלה כן לפני כמה שבועות,אם אני לא טועה על ידי שניאור.. אתה ציינתה שבברית המועצות נהגו לטפל באנשים שסבלו מבעיות גדילה באינסולין כתחליף לGH,מאוד מסקרן אותי,האם אינסולין,או לחלופין GH יכולים באמת לעזור בתהליך גביהה לאחר תום גיל ההתבגרות?? תודה

24/01/2013 | 11:22 | מאת: נדב

עד שאלה קטנה חורש קראתי פעם שעברה על GLUT 4 כפי ששאמרתה לי, ובאמת ראיתי שכמו שאמרתה שברגע שהשריר עובד בכיוץ והרפיה מיקום הקולטון נהיה אופטימלי יותר על ממברנת התא. שאלתי היא על איזה אימונים ההיתה ממליץ שלדעתך יעזרו למקם את הקולטון יותר טוב(בתאוריה כמובן) אימוני סיבולת 20 -25 חזרות, או אימוני היפרטרופיה 10-12 ושוב פעם תודה רבה!

נדב, א.לא ניתן להביא לצמיחה אורכית של עצמות בתום תהליך הגדילה, לאחר סגירת לוחיות הגדילה ואף לא באמצעות GH. ב.אני ממליץ על אימונים אירוביים, אימוני קרוסטריינינג ואימונים מחזוריים לשיפור קליטת הסוכר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ